Salon Fritz

Personale

 • Employee 1

  Connie Olson

  Connie Olson. Vores skønne frisør og bestyrer for Salon Fritz. Hendes speciale er permanent i kort og langt hår, dameklip, kort hår, føntørring, vandondulation og så mestrer hun de svære hvirvler samt håndværkets klassiske herreklip med kam og saks. Connie elsker at forkæle hendes kunder og hendes smittende glade smil skaber altid en god atmosfære. Hun har intet mindre end 32 års erfaring inde for frisørfaget.

 • Employee 3

  Michella S. Knudsen

  Michella Storgaard Knudsen. Frisør og super Stylist hos Salon Fritz. Michella elsker at have det sjovt både fagligt og i omgang med hendes kunder. Hun er en af fagets bedste indenfor farvebehandlinger bla. Balayage, Baby Highlights, Foilayage, Eftertoninger. Hun tager glædeligt imod en anderledes eller udfordrende opgave. Indehaver af den 4-årige frisøruddannelse og en skinnende bronzemedalje.

 • Kristine

  Kristine Jørgensen

  Kristine Jørgensen. Vores smukke Frisør og Stylist. Kristine er vores søde, rolige og lyttende kollega, som tager højde for dine ønsker til din behandling med et varmt smil og inspirerende faglig feedback. Hendes speciale er tekniske klippeformer, både i dame og herre hår, ligesom hun er en dygtig farvekunstner. Hun har sin 4-årige frisør uddannelse, samt brænder for de nyeste trends og tekniker.